top of page

OVER MIJ

MIJN WERKWIJZE

Arienne_en_Melissa_cakesmash_by_Melissa_

In de jaren dat ik van jongs af aan van mijn passie mijn werk heb mogen maken heb ik gemerkt dat er een bijzondere manier is waarop ik het beste resultaat kan bereiken. Een manier die niet voor iedere videomaker van zelfsprekend is. 

Op 12-jarige leeftijd ben ik als autodidact begonnen met fotograferen en filmen; de meeste tijd bracht ik door met mijn camera en foto- en videobewerkingsprogramma’s. Eigenlijk is er tot op heden niet veel veranderd, naast het feit dat ik nu natuurlijk veel meer ervaring en kennis heb dan dat meisje van 12 met een immens grote camera in haar handen.


 

 

 

 En er is nog iets veranderd waar ik vroeger heel anders over dacht. In mijn beleving en door hetgeen ik veel om mij heen hoorde en zag gebeuren dacht ik namelijk altijd dat je wanneer je met het maken van video’s bezig was in een groot team moest werken om een productie te kunnen doen. Iets dat totaal niet bij mij past; het allerfijnste vind ik juist de vrijheid om alleen te kunnen werken. Op deze manier kan ik nauw samenwerken met de klant en zorgt dit voor een persoonlijkere sfeer, zowel tijdens het brainstorm proces als het opnemen van een video. Het liefst blijf ik dicht bij mezelf en doe ik waar ik blij van word en nog belangrijker waar de opdrachtgever blij van wordt! 

In de loop der tijd heb ik gemerkt dat steeds meer klanten juist op zoek waren naar iemand zoals ik die alles alleen doet, van het maken van een concept tot de uiteindelijke edit en aanpassingen daarvan. Helemaal begrijpelijk naar mijn idee!​

De projecten die in mijn portfolio te vinden zijn heb ik allemaal van concept tot aan de uiteindelijke montage zelf mogen creëren. Tegenwoordig werk ik voor het maken van hele complexe (video) clips in een klein team waarvoor ik het belangrijk vind om zelf het contact, brainstormsessies, het draaien van de video en de montage op mij te nemen, maar in dit geval tijdens de draaidag een samenwerking met een andere videomaker aan te gaan. 

 

  

Je hebt maar met een contactpersoon te maken die precies weet wat jij in gedachte hebt

want project wordt van concept tot de final edit uitwerkt door dezelfde persoon

 

Iets dat ik vaak hoor: Je kunt helemaal jezelf zijn en bent meer op je gemak dan wanneer

je de druk voelt van heel veel mensen die om je heen staan


Persoonlijker contact


En het scheelt natuurlijk ook nog eens in de kosten
 

''Het allerfijnste vind ik de vrijheid om alleen te werken. Op deze manier kan ik nauw samenwerken met de klant en zorgt dit voor een persoonlijkere sfeer''

DE VOORDELEN VAN HET SAMENWERKEN MET CAPRIBEE

DE KLANTEN WAAR IK VOOR HEB MOGEN WERKEN

Klanten_Capribee_kleur.png
bottom of page