top of page

PORTRET FOTOGRAFIE

PORTRET FOTOGRAFIE OP LOCATIE OF IN DE STUDIO

Tegenwoordig is het hebben van een goede foto van jezelf ontzettend belangrijk; of je nu een artiest of influencer bent die goede persfoto's nodig heeft, een zakelijke ondernemer bent die op zoek is naar een goed zakelijk portret voor LinkedIn of je website of dat je gewoon een foto nodig hebt voor je social media. 

Vrijwel iedereen vind het altijd ongemakkelijk om voor de camera te staan. Heel logisch ook natuurlijk als je je bedenkt dat je ineens voor de camera staat met de druk het goed te moeten doen en iets totaal onnatuurlijks moet doen namelijk: poseren.

Tijdens een portret fotoshoot is het voor mij het allerbelangrijkste dat ik je kan vastleggen hoe je bent en probeer ik zo min mogelijk te gaan voor geposeerde foto's. Om er nog eens extra voor te zorgen dat je jezelf fijn voelt doe ik de meeste portretshoots op locatie naar keuze zoals bijvoorbeeld in de natuur, een gave industriële locatie of bij jouw thuis of op het werk. Natuurlijk kunnen we ook altijd gaan voor een fotoshoot in mijn studio; de keuze is aan jou! 
 

Rosemary_and_Garlic_promotiefoto's_Bandf
Kelly_Caresse_Sjenkies_Kitchen_Lifestyle

Voor
Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt gaan we allereerst aan de slag om een goede locatie te vinden die bij jou past. Als we een geschikte locatie gevonden hebben prikken we een datum en hebben we nog even contact over de stijl die je aanspreekt. 

Tijdens
We maken foto's in ongeveer 1 uurtje tijd, het kan altijd iets langer of zelfs iets korter duren. Alles wat je ingedachte hebt werken we tijdens de shoot uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om van outfit te wisselen. 

Na
De fotoshoot zit er op en we hebben mooie plaatjes gemaakt! Ik stuur je na de fotoshoot een factuur. Wanneer deze is voldaan ontvang je binnen 2 dagen van mij een selectie foto's waaruit je 20 foto's mag uitzoeken om te ontvangen in hoge resolutie en web formaat. 
 

bottom of page