top of page

REVIEWS

Mèxx_geboortefotografie_20180103_by_Meli

Ik raad Melissa aan aan iedereen! Vriendelijke fotograaf die je op je gemak stelt en ook nog eens prachtige foto's maakt. Houd zich bovendien aan haar afspraken, wat erg prettig is. ● Maria

Wat onverwachts werd besproken, niet te plannen was en sneller dan gedacht ging heeft uiteindelijk gezorgd voor een eind resultaat waar ik alleen maar dol enthousiast over kan zijn.. en dat is dan eigenlijk nog een understatement. 

Op de dag dat we op het idee kwamen dat je bij de bevalling zou zijn, begon ook daadwerkelijk mijn bevalling. Veel tijd om aan het idee te wennen of om afspraken te maken was er dus niet. 

Vanaf het moment dat je de verloskamer binnen kwam voelde het vertrouwd. Je wist op de juiste momenten een stapje terug te doen en op de juiste momenten de gebeurtenissen vast te leggen. 

Ik heb niks van jouw aanwezigheid gemerkt en ook voor Boy was je op de juiste momenten daar om zelfs een handje te helpen met kleertjes klaar leggen en de koffer in te pakken. 

En toen.. het eindresultaat! 
Tranen over onze wangen, een grote lach op ons gezicht en alle kostbare momenten van die nacht op ons scherm! 

We zijn je enorm dankbaar, je hebt vakwerk geleverd, bent een lieve meid en snel in het leveren van je beelden! 
Het vastleggen van een bevalling op deze manier raden wij iedereen aan! 
 

Liefs Boy, Melissa en Mèxx

Cakesmash_Xem_by_Melissa_Scharroo_Caprib
Senna_Fouad_Omaya_Melissa_Scharroo_Capri

GE-WEL-DIG! Melissa heeft mijn verwachtingen overtroffen! Je legt je hart in je vak en dat is zeker terug te zien in je verichtte werk. Keep up the good work!!!! ● Senna

Vanaf de eerste kennismaking was er een klik van beide kanten. Wat zijn we trots op de mooie foto's die Melissa Scharroo heeft gemaakt! Een hele fijne en rustige vrouw met liefde voor haar vak en oog voor detail.

Bedankt voor de snelle en prettige samenwerking. Dankzij jou heeft mijn man zich tijdens de bevalling op mij kunnen richten in plaats van op het maken van foto's. ● Herma

Geboortefotografie_14082017_door_Melissa
bottom of page